Juomaan

0, 1, 2
Uudistunut yökerho Bakers Night

Yökerho Bakers Night sijaitsee sporttiravintola O’Learys Bakersin yläkerrassa, parhaalla paikalla ydinkeskustassa Stockmannia vastapäätä. 

Bakers Nightissä on mahtavaa menoa viikonloppuisin aina aamuyöhön saakka. Drinksuja, bailuja, aftereitä ja iloista ilmapiiriä - tervetuloa!

0, 1, 2

Helsingin ytimessä sijaitsevassa Bar Sociksessa voi aistia menneen ajan elokuvamaailman glamour-henkeä.

0, 1, 2

Hemingway’s Bar & Cafen ravintolat eri puolilla Suomea ovat mukavia olohuoneita, joissa on tilaa keskustelulle. Leppoisa ilmapiiri, ystävällinen palvelu ja laaja juomavalikoima takaavat viihtymisesi.

0, 1, 2

Hyvinkään legendaarinen iltaravintola Hopealyhty tarjoaa rentoa ja iloista menoa perjantaisin ja lauantaisin. Jo vuonna 1935 rakennetussa Osuusliike Ahjon liikekeskuksessa sijaitseva Hopealyhty, on muun muassa kestinnyt 60- luvulla itse Urho Kekkosta, joka viihtyi usein seurueineen yhdessä Hopealyhdyn kabineteista.

0, 1, 2

Kaarle XII, eli Kalle, on ollut Helsingin menestynein K-24 yökerho jo yli 30 vuoden ajan.

Kallessa pidetään hauskaa kahdessa kerroksessa ja seitsemän palvelevan baarin voimin.

Kallen kuuluisin ilta on Torstai. Perjantaisin on bändejä ja lauantaina mennään muuten vain lujaa.

0, 1, 2

Kaupungissa, meren äärellä, Mestaritallin tunnelmallisella terassilla nautitaan kesäisiä herkkuja. Kun terassikausi alkaa olemaan ohitse, ravintola toimii syksyn ja talven ajan tilausravintolana.

0, 1, 2

Helsingin Musiikkitalon ruokatuotteissa soivat pientuottajien ammattitaito ja kotimaisuus.

Suosimme luomua ja Reilun Kaupan tuotteita. Kahvilassa on tarjolla sekä maistuvia suolaisia että makeita leivonnaisia. Ravintolassa voit nauttia arkipäivisin myös lounaan. Muina päivinä ravintola palvelee tilausravintolana.

2

Nightlife- iltaravintolat tarjoavat raikkaita juomia ja rentoa menoa tanssilattialla. Hyvä juomavalikoima ja reipas baarihenkilökunta pitävät huolen että bileet jatkuvat aamuun asti.

Hämeenlinnan parhaat bileet vietetään Nightlifessa!

0, 1, 2
O’Learys Bakers sijaitsee tutussa Bakersin kulmassa, Helsingin ydinkeskustassa
1, 2
Rennosta tunnelmastaan tunnettu O´Learys on viihtyisä sporttiravintola, jonne ovat tervetulleita yhtä lailla perheet kuin kaikenikäiset kaveriporukatkin.
1, 2
Rennosta tunnelmastaan tunnettu O´Learys on viihtyisä sporttiravintola, jonne ovat tervetulleita yhtä lailla perheet kuin kaikenikäiset kaveriporukatkin.
0

Parnell’s on rento ja iloinen irlantilaishenkinen pubi. Sinne voi poiketa töiden jälkeen hengähtämään lasilliselle tai viettämään iltaa mukavassa seurassa, hyvistä juomista ja tunnelmasta nauttien. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinut halutessasi oluiden saloihin ja illan tummentuessa löydät taatusti uusia ystäviä.

0

Wanha Mestari –ravintolat ovat kaikki puitteiltaan erilaisia, mutta perustuvat samaan ideaan: paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, ansaitsevat aidon arvostuksen.