Ravintola Baker's Helsinki

O'Learys Bakers Helsinki

O’Learys Bakers sijaitsee tutussa Bakersin kulmassa, Helsingin ydinkeskustassa

O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen, joka tarjoaa maukasta pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Bostonista inspiraationsa saanut ravintola tunnetaan rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta.

Urheilun seuraamiseen sporttiravintoloiden ykkönen tarjoaa luonnollisesti erinomaiset puitteet. O´Learys Bakersissä on yli 50 tv-screeniä, joilta ovat katsottavissa lähes kaikki urheilua tarjoavat kanavat. Oman erityisen tunnelmansa ravintolaan tuovat seiniä koristavat taulut – kaikki yli 1400 kappaletta. Perinteen mukaisesti yksi bostonilaisia urheilujoukkueita esittävistä tauluista on ylösalaisin. Haaste on heitetty, tervetuloa etsimään!

Keittiömme on tunnettu runsaista annoksista sekä herkullisista pohjoisamerikkalaista mauista. Ruokalistamme suosikkeja ovat maistuvat wingsit ja ribsit sekä hampurilaiset, joita löytyy jokaiseen makuun. A la carte -listan lisäksi tarjoilemme arkisin myös lounaan klo 11–14.  

Perjantaisin ja lauantaisin vauhdikasta menoa riittää ravintolamme yhteydessä sijaitsevassa Bakers Night -yökerhossa (K22), joka palvelee asiakkaita klo 04 saakka.

Tervetuloa viihtymään! 

Voit tehdä pöytävarauksen tästä.

Yökerho Bakers Night sporttiravintolan yläkerrassa on avoinna perjantaisin ja lauantaisin, lue lisää

Seuraa kuulumisiamme Facebookissa!

Katso ajo- ja pysäköintiohjeet

O'Learys Bakers Helsinki kartalla