Ravintola Sampo Kuopio

Sampo Kuopio

Muikkuravintola Sampo

Onneks olokoon jos Kuopijon katuja veppaellessa alako näläkä eli jano juileksimmaan ossaat tehä oekeen piätöksen. Sampo on paekka missee kumpaannii vaevaan löötyy helepotus. Jos kulukku ähöttää kuivana ku rapparin rukkanen rankaläjällä, muuttuu tilanne ku mutjaatat kitusiis reelusti olutta tae jopa jonnii luipakan tupsluikkarin. Kirkasta tae värillistä, kumpookii on montae lajia hyllyssä suatavilla. Näläkä ee oo pitkään vieraanas, jos maltat vilikasta ruokalistoo. Niin kun ehken jo huomoottii, myö pelataan varman piälle eli luotetaan hyvin pitkälti muikkuun.

Jos joku annos on tässä valtakunnassa tunnettu ja enemmän kun lekentaarinen eväs, niin se on Sampon paestetut muikut. Ne kun naatiskelloo niin tuas kärsii kelekutella etteenpäen lajisa matkoo ihan hyvinnii. Eekä se matka lyhene vaekka rutasoo muikkua muulla laella laetettuna. Sampo opitännä perusasijoesta huolta jo meleko kaavan. 1931 ku alotettiin henkivakkuutusten jatkoaekoen järjestely, niin suat uskoo että monta tarinoo ja tappausta mahtuu näetten seeniin sisälle.

Sampon viihdykkeet: päivän lehdet, jukebox täynnä 1960–80 -lukujen hittejä, lautapelejä, Photoplay- ja RAY-automaatit, 42” LCD-tv.

Tutustu Sampon ruokalistaan 

Sampon menu (PDF)Sampo´s menu (PDF)

Pöytävaraukset ja tiedustelut sekä palautteet - lähetä Sampoon sähköpostia tästä »

Ravintola Sampon Oiva-raportti

Yhteydenotto erimielisyystilanteissa 

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan asiakkaamme kanssa. Jos erimielisyyttä ei kuitenkaan saada soviteltua yhdessä, voitte olla yhteydessä valtakunnalliseen maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Tämän jälkeen asian voi saattaa tarvittaessa edelleen kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Sampo Kuopio kartalla