Syömään

0, 1, 2

BURGER KING® – Home of The WHOPPER®

0, 1, 2

Central on pitkät perinteet omaava ruokaravintola Helsingin Ullanlinnan sydämessä. Centralin ruokalistalta löytyy vanhoja perinteisiä suosikkiruokia kuten lihapullia, paistettua maksaa ja lohikeittoa sekä maukkaat nykynuorison suuhun sopivat modernit herkut kuten pihvit, pastat sekä pizzat.

0, 1, 2

Martina tarjoaa maukasta ruokaa sekä monipuolisen juoma- ja viinivalikoiman. Martinassa nautit muun muassa rapeapohjaisista pizzoista, itsetehdystä lasagnesta sekä ihanan tuoksuisesta tuoreesta pestosta. Juomalistalta löydät herkullisia viinejä, jotka kruunaa ateriasi. Jälkiruuaksi voit valita vaikkapa oikeaoppisesti valmistetun tiramisun.

0, 1, 2

Kaupungissa, meren äärellä, Mestaritallin tunnelmallisella terassilla nautitaan kesäisiä herkkuja. Kun terassikausi alkaa olemaan ohitse, ravintola toimii syksyn ja talven ajan tilausravintolana.

0, 1, 2

Helsingin Musiikkitalon ruokatuotteissa soivat pientuottajien ammattitaito ja kotimaisuus.

Suosimme luomua ja Reilun Kaupan tuotteita. Kahvilassa on tarjolla sekä maistuvia suolaisia että makeita leivonnaisia. Ravintolassa voit nauttia arkipäivisin myös lounaan. Muina päivinä ravintola palvelee tilausravintolana.

0, 1, 2
O’Learys Bakers sijaitsee tutussa Bakersin kulmassa, Helsingin ydinkeskustassa
1, 2
Rennosta tunnelmastaan tunnettu O´Learys on viihtyisä sporttiravintola, jonne ovat tervetulleita yhtä lailla perheet kuin kaikenikäiset kaveriporukatkin.
1, 2
Rennosta tunnelmastaan tunnettu O´Learys on viihtyisä sporttiravintola, jonne ovat tervetulleita yhtä lailla perheet kuin kaikenikäiset kaveriporukatkin.
0, 1, 2

Rax Buffet on siitä mainio ruokapaikka, että sen monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Haluatko nauttia kevyen ja nopean lounaan? Kokoa haluamasi salaatti runsaasta salaattibuffetistamme ja syö se paikan päällä tai ota mukaan. Vai haluatko herkutella oikein olan takaa?

0, 1, 2

Onneks olokoon jos Kuopijon katuja veppaellessa alako näläkä eli jano juileksimmaan ossaat tehä oekeen piätöksen. Sampo on paekka missee kumpaannii vaevaan löötyy helepotus.

0, 2

Shell HelmiSimpukat tarjoavat tiellä liikkujille kattavat palvelut ympäri Suomen. Kaikilla asemilla sinua palvelevat Shell HelmiSimpukka -ravintola tai -kahvila, monipuolinen myymälä, veikkaus sekä ilmainen Helmi WiFi.