Syömään

1, 2

Cumulus City Turku -hotellin yhteydessä toimii ravintola Brasserie Armada, jonka menusta löytyy niin paikallisia herkkuja, kuin kansainvälisen keittiön klassikoita. Ravintola on avoinna illallisaikaan ja toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat kuin kaikki muutkin. Ravintolassa on asiakaspaikkoja 220 ja se sijaitsee lähellä Aurajoen idyllistä ja viihtyisää rantaa.

0, 1, 2

Hotelli Seurahuoneen yhteydessä sijaitseva Brasserie Le Havre tarjoaa runsaita ranskalaisia makuja toteutettuna parhailla ja tuoreilla raaka-aineilla. Le Havre on nimi, jolla kunnioitamme satamasta alkanutta tarinaamme ja eurooppalaisen ruokakulttuurin aidointa ydintä, ranskalaista brasserie-keittiötä: rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista.

0, 1, 2

Bröd Punavuori on urbaani, skandinaavinen bistro. Keittiömestari Jarmo Pihkalan intohimoihin lukeutuvat perinteiset ruuanvalmistusmenetelmät, jotka saavat vaikutteita kansainvälisistä mauista. Bröd on rouheita ja runsaita annoksia. Jo nimestä voi huomata, että leipä on keskeisessä roolissa ravintolassa.

0, 1, 2

BURGER KING® – Home of The WHOPPER®

0, 1, 2

Central on pitkät perinteet omaava ruokaravintola Helsingin Ullanlinnan sydämessä. Centralin ruokalistalta löytyy vanhoja perinteisiä suosikkiruokia kuten lihapullia, paistettua maksaa ja lohikeittoa sekä maukkaat nykynuorison suuhun sopivat modernit herkut kuten pihvit, pastat sekä pizzat.

0, 1, 2

Cumulus Resort -lomakohteiden ravintolat tarjoavat herkkuja, joiden joukosta jokainen löytää omansa: tarjolla on paikallisia erikoisuuksia ja raikkaita teemoja. Jokainen Cumulus Resort -hotellien ravintola on omanlaisensa – tervetuloa nauttimaan vaikkapa venäläisiä erikoisuuksia Imatran Valtionhotellin linnatunnelmiin tai lappilaisia herkkuja Pohjanhovin notkuviin pöytiin.

0, 2

Foijassa tarjoillaan ruokaa tunnelmallisessa kellarimiljöössä holvien katveessa tai vaihtoehtoisesti valoisassa katutason baarissa. Ravintolassa on myös monipuoliset tilat kabinetteineen juhliin ja kokouksiin.

0, 1, 2

Elämännälkään tarvitaan kunnon evästä. Tahdomme sinun viihtyvän ravintoloidemme ajattomassa, rennossa ja kodikkaassa tunnelmassa. Anna seikkailijan sydämesi sykkiä elävän tulen loimussa ja ota Grillsson olohuoneeksesi. 

Ravintoloiden aukioloajat »

0, 1, 2

Holiday Inn -hotellien ravintoloissa voit maistella niin kansainvälisen keittiön herkkuja kuin kotimaisen keittiön parhaita paloja. Brasserie ja Bistro -ravintoloissa pistäydyt maistuvalla lounaalla, tapaat edustavasti liiketuttavat tai nautit herkullisen illallisen.

0, 1, 2
Ruokaelämyksiä Huviretkessä!

Huviretkessä kaiken perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet, joten arkisestakin ateriahetkestä tulee meillä juhla – niin hotelliasiakkaille kuin paikallisille ruoka-asiakkaillekin. Voit nauttia klassikkoja ja uusia ruokaelämyksiä ammattitaidolla valmistettuina ja tarjoiltuina.

2

Mario on moderni ja mutkaton perheravintola, jonka listalta löytyy kompakti kattaus herkullisia italialaisperäisiä ruokia. Mariota aidoimmillaan ovat käsintehdyt pizzat sekä maukkaat pastat.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat » 

0, 1, 2

Martina tarjoaa maukasta ruokaa sekä monipuolisen juoma- ja viinivalikoiman. Martinassa nautit muun muassa rapeapohjaisista pizzoista, itsetehdystä lasagnesta sekä ihanan tuoksuisesta tuoreesta pestosta. Juomalistalta löydät herkullisia viinejä, jotka kruunaa ateriasi. Jälkiruuaksi voit valita vaikkapa oikeaoppisesti valmistetun tiramisun.

0, 1, 2

Kaupungissa, meren äärellä, Mestaritallin tunnelmallisella terassilla nautitaan kesäisiä herkkuja. Kun terassikausi alkaa olemaan ohitse, ravintola toimii syksyn ja talven ajan tilausravintolana.

0, 1, 2

Helsingin Musiikkitalon ruokatuotteissa soivat pientuottajien ammattitaito ja kotimaisuus.

Suosimme luomua ja Reilun Kaupan tuotteita. Kahvilassa on tarjolla sekä maistuvia suolaisia että makeita leivonnaisia. Ravintolassa voit nauttia arkipäivisin myös lounaan. Muina päivinä ravintola palvelee tilausravintolana.

0, 1, 2
O’Learys Bakers sijaitsee tutussa Bakersin kulmassa, Helsingin ydinkeskustassa
1, 2
Rennosta tunnelmastaan tunnettu O´Learys on viihtyisä sporttiravintola, jonne ovat tervetulleita yhtä lailla perheet kuin kaikenikäiset kaveriporukatkin.
1, 2
Rennosta tunnelmastaan tunnettu O´Learys on viihtyisä sporttiravintola, jonne ovat tervetulleita yhtä lailla perheet kuin kaikenikäiset kaveriporukatkin.
0, 1, 2

Rax Buffet on siitä mainio ruokapaikka, että sen monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Haluatko nauttia kevyen ja nopean lounaan? Kokoa haluamasi salaatti runsaasta salaattibuffetistamme ja syö se paikan päällä tai ota mukaan. Vai haluatko herkutella oikein olan takaa?

0, 1, 2

Onneks olokoon jos Kuopijon katuja veppaellessa alako näläkä eli jano juileksimmaan ossaat tehä oekeen piätöksen. Sampo on paekka missee kumpaannii vaevaan löötyy helepotus.

0, 2

Shell HelmiSimpukat tarjoavat tiellä liikkujille kattavat palvelut ympäri Suomen. Kaikilla asemilla sinua palvelevat Shell HelmiSimpukka -ravintola tai -kahvila, monipuolinen myymälä, veikkaus sekä ilmainen Helmi WiFi.